2012. jún. 7.

AVON nailwear Pro+ - a rockos lány

A punkrock nálad a menő? Ne csüggedj, neked is jut kedvedre való, nem csak az anyukádnak. Az AVON új termékcsaládot vezetett be, a nailwear Pro+ lakkokat. A korábbi sorozat kapott új, tartósabb formulát, a hirdetés szerint akár 12 napig is viselhető.
Licorice
Ismeritek az édesgyökér cukrot? Biztosan, legfeljebb nem tudjátok. Ez az a fekete, torokfájás elleni gyógyszer ízű valami, amit mindig kiválogatok a gumicukrok közül. Szóval a lakk is fekete. Nagyon. Sűrűn pigmentált, nagyon krémes, jól terülő. Az egyetlen, amit elég volt valóban egy rétegben alkalmazni. Ez fontos lehet, mert a szezon divatos lakkjait, a pelyheseket, vagy flakie-t, és a multicolor színváltós pigmentet tartalmazókat is fekete alapra ajánlott kenni. És ki szereti a hatodik réteget is? Szóval must have.


Decadence
Dekandens püspöklila, feketével elég cool tud lenni. Nem tudom, mennyire sikerült ezt a pirosas árnyalatát megörökíteni, megfigyletem, hogy a kamerám inkább a kék tartományba húz, de higgyétek el, püspökliláról van szó. Megdöbbentő a formulája, megegyezik a kék színével: annyira csillog, hogy az már fólia hatású szinte, nincs felviteli nehézség, elképesztően szépen néz ki.


Update 2012.10.15.
A múlt héten ezt viseltem. Szépen sütött a nap, és mikor közelről ránéztem, észrevettem, hogy apró piros és kék csillámok adnak őrületes mélységet a színnek. Nem mondom, hogy nem őszült meg pár szál hajam, mire sikerült kicsiholni az eredményt a beállításokból, hogy a kamera is meg tudja ezt mutatni. Gyönyörűséges!



Starry sky
A csillagos égbolt. Világos ezüstszürke tele apró csillámmal. Szintén feketével tud kibontakozni nagyon. Kiváló lehet még minták készítésére, csíkozásra, színes francia manikűr mosolyvonalához. A műköröm alapanyagoknál divatos most a ezüst őrlemény, engem arra emlékeztet. Amikor lemostam, tele volt a bőröm a rengeteg apró szemcsével, nem lehetetlen, hogy tényleg tartalmaz ilyet.

Összegezve nagyon jól sikerült az AVONnak ez a kollekció, a színek pigmentdúsak, a lakkok sűrűek, talán a krémes árnyalatok kicsit túlságosan is, de mindegyik szépen terül és jó fedést biztosít. Kiemelkedően könnyű a fólia hatású színek alakalmazása, az egyedüli kényes darab a Star volt.

Nagyon nehéz kedvencet kiemelni, talán a Lemon sugar és a Cosmic blue.

Nektek melyik tetszik, melyiket viselnétek szívesen? Hahó, írjatok már valami megjegyzést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése