2012. jún. 4.

AVON nailwear Pro+ - a jókislányos árnyalatok

Az AVON új termékcsaládot vezetett be, a nailwear Pro+ lakkokat. A korábbi sorozat kapott új, tartósabb formulát, a hirdetés szerint akár 12 napig is viselhető. A következő csapat a jókislányos árnyalatoké. Ezek a színek natúrak, bármilyen alkalomra megállják a helyüket. Mindegyiket fedőlakk nélkül mutatom be.
Star
A Star egy fantasztikusan szép gyöngyházas pezsgőszín. Itt érheti meglepetés azt, aki korábban is vásárolta, mivel az előző szériában ez egy gyöngyház ezüst árnyalat volt. Kifejezetten elegáns szín, engem a szatén esküvői ruhámra emlékeztet. Sajnos ezt volt a legnehezebb felvinni, a gyöngyház árnyalatok minden betegségét mutatja: kicsit hígabb, könnyen keletkeznek üres foltok és megmutatja az ecsetvonásokat is. Mégis minden megbocsátva, annyira gyönyörű. A képen három rétegben.

Pastel Pink
Ezt az árnyalatot már az előző sorozatban is szerettem. Igazi klasszikus babarózsaszín, erősen fedő krém kikészítéssel. Ehhez képest szintén a nehezen alkalmazható kategória, könnyen ad ki üres foltokat, ezzel is többet kell szórakozni. Egy kicsit hidegebbnek néz ki a fotón, a valóságban picikét rózsaszínűbb. A Konad minták alá ezt az árnyalatot szoktam előszeretettel használni.


Perfectly Flesh
A tökéletes hússzín. Az, amit állít magáról: a láthatatlan manikűr. Ha rendezettnek akarsz kinézni, de mégsem vagy elégedett a természetes körmöddel. Anyukám kedvence. Tényleg nem éri el a láthatósági küszöböt. Aki korában is vásárolta, meglepődhet, mert az előző sorozatban áttetsző volt, most teljesen fedő krémes árnyalat. A fotón két rétegben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése